Kedves Érdeklődő!
RET1_web
Egy festménybe első látásra is beleszerethetünk – a kép bizonyosan nem fog megváltozni, évek múltán is épp olyan marad, mint a megismerkedésünk pillanatában. És mivel mindez nem csak élőben, de a monitor előtt is megtörténhet, arra bíztatjuk Önöket, hogy nézzenek körül nálunk, valamelyik kép talán megérinti a lelküket.

Weboldalunkon olyan magángyűjtemények képeit mutatjuk be, illetve kínáljuk fel eladásra, melyek tulajdonosai közvetlenül a vevők számára szeretnék értékesíteni azokat. A képek árát a tulajdonosok határozták meg, van közöttük, aki hajlandó alkura, s van, aki nem. Mi mindenesetre mindegyik műtárgy kapcsán lehetőséget kínálunk arra, hogy az érdeklődő vásárló megfogalmazzon egy „egykörös” vételi ajánlatot, amit aztán továbbítunk az érintett tulajdonoshoz. Ő azt vagy elfogadja, vagy sem. Döntéséről értesítjük a kedves ajánlattevőt.

Természetesen a potenciális vásárló részéről felmerülhet az az igény, hogy „élőben” is megtekinthesse a kiválasztott képet. Erre egyeztetett helyen és időpontban kínálunk lehetőséget, minimális díj felszámításával.

Amennyiben Ön döntött a vásárlásról, a vételár előre történő átutalását követően gondoskodunk a festmény megadott címre történő díjtalan kiszállításáról, melynek során minden kockázat bennünket terhel.
És még egy apróság: a képek egy része be van keretezve, más részük nincs. A feltüntetett vételár a keretes képek esetében kerettel együtt értendő. Ám ha Ön a keretes képet más kerettel szeretné megvásárolni, illetve a nem keretezett képet szeretné kerettel kézhez kapni, az adott képhez keret javaslatokat tudunk tenni, a hozzájuk tartozó árral.

A válogatás és a vásárlás minden mozzanatánál számíthat a segítségemre, keressen a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken.

Kívánok Önöknek minél több szép pillanatot az általunk kínált képekkel!

-Bokor Gabriella