Áttekintés
A Private Collections lehetőséget biztosít arra, hogy a bemutatott festményeket az érdeklődők megvásárolják.
A vásárlás folyamata azzal kezdődik, hogy jelzi számunkra érdeklődését a kiválasztott műalkotással kapcsolatban.
Ezt megteheti a műalkotás alatt található kapcsolati űrlap segítségével, vagy a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén (email, telefon).
A kapcsolatfelvételt követően megbeszéljük a vásárlás részleteit, mint keretezés, szállítás.

Amennyiben megtörténik a feltüntetett vagy kialkudott vételár átutalása a megadott számlaszámra, a webáruház munkatársai speciális, a festmény számára megfelelő védelmet nyújtó csomagolásba helyezik a képet. A kiszállítást az MPL csomagszállító végzi, a megfelelő szállítási biztosítás megkötése a webáruház működtetőjét terheli.

A műalkotás kapcsolati űrlapjának használata
A honlapon található minden egyes műalkotásnak külön oldala van. Az oldal alján található a kapcsolati űrlap, melynek segítségével jelezheti vásárlási szándékát, kérdést tehet fel, időpontot egyeztethet, valamint ajánlatot tehet.
Amennyiben az űrlapon a legördülő menüből a “Vásárlás” pontot választja ki, további, a vásárláshoz szükséges mezők jelennek meg. Kérjük, töltse ki ezeket a mezőket, hogy mielőtt felvennénk Önnel a kapcsolatot, érdeklődését pontossabban feldolgozhassuk (szállítási ktg., teljes ár stb.).

Alku
Egyes festmények tulajdonosai hajlandók arra, hogy a feltüntetett vételárból engedjenek. Amennyiben Ön szeretné kihasználni ezt a lehetőséget, a festmény saját lapján, a Kapcsolat adatainak kitöltését követően lehetősége van közölni az Ön által megfizetni kívánt vételárat. A válasz – indoklás és ellenárajánlat nélkül – igen, vagy nem lehet, melyet az Ön által megadott e-mail címre küldünk el. Ezt követően Önnek még egy lehetősége van a végleges vételár megadására.

A tulajdonos által elfogadott alku-ár esetén a fizetés és kiszállítás menete az előzőekben ismertetettel azonos.

Megtekintés
Az érdeklődőknek lehetőséget kínálunk arra, hogy megtekintsék az általuk megvásárolni kívánt alkotást. Erre alkalmanként 5.000 Ft díj megadott számlaszámra történő átutalása ellenében, e-mailben egyeztetett budapesti helyszínen és időpontban kerül sor. A megtekintési igényt a kiválasztott festmény saját lapján, a Kapcsolat adatainak kitöltését követően lehet jelezni. A megtekintést követő vásárlásra vagy a helyszínen kerülhet sor – ami a festmény helyszíni átadásával jár együtt – vagy a webáruházon keresztül, a fentiekben ismertetett fizetési és kiszállítási feltételekkel.